tisdag 29 april 2008

Sommaren 2008

Nu när det är så himla härligt väder, börjar jag längta till sommaren. Och semesterplanerna börjar ta form... Det här har vi kommit fram till...

Vi hyrde ett sånt här poolhus i Bratten Strand, ovanför Fredrikshamn, sommaren 2006. Och det skulle jag gärna göra igen!! Pool inomhus där killarna badade så fort dom fick chansen! Några minuters promenad till en helt underbar sandstrand! Bästa semestern vi haft på länge!!Men istället för detta lutar det åt att semestern blir det här...Om man ska försöka se något positivt i det, är ju att vi kommer få ett väldigt snyggt hus! :o) Eller hur killar?!! ...killaaar..!!

Sen kan vi ju alltid ta en sväng till kiosken och köpa glass... det kan väl vara en trevlig upplevelse..? Eller titta på alla får och lamm i grannens hage.....?? Eller vad säger ni barn??!

.... nähäe... ;o)

Nåja, någon form av semester blir det nog ialla fall! (men det är kul att reta dom..! :oD)

4 kommentarer:

Strandviks-Villan sa...

Hej och tack för att du hälsade på! Spännande utbyggnad ni håller på med, har kollat runt lite snabbt hos dig. Vi har liknande innerdörrar och de lite svängda handtagen som du visade. Tapeterna? Oj, svår fråga... Dom var nog utländska, inget sånt där märke som man känner igen, tyvärr... Det var dessutom sista rullarna, så jag fick dom jättebilligt!

Strandviks-Villan sa...

Skulle ju berömma dig för de otrooooliga tårtorna också! Du är verkligen konstnärlig!!

Vita ljuva tankar sa...

Vilken draktårta!!! Så fin!
Skylten kommer från Unik kollektions webbutik. Det är bloggen Älskar sött som har den. Du blir shoppingsjuk när du tittar in där...;-)
Shoppa gärna en sådan kofta åt mig me´ ;-) hehehe. Odd Mollys kläder är underbara.

Kram

Sjöboden sa...

Den där bilden med penseln kommer vi att få känna av i sommar, hela huset ska målas om från rött till vitt, hurra...not. Men hoppas oxå på fint väder så vi kan segla till dejliga Danmark ;-)
Kul med toasitsen, har jag aldrig tänkt på!