Om mig!För några år sedan startade jag mitt eget företag. Jag drev en stor choklad- och konfektyrbutik här i vår lilla småstad! Butiken sålde jag i juni 2011. Ett beslut som verkligen gav blandade känslor!

Jag utbildade mig till ekonomi- och löneassistent, och arbetade som ekonomiassistent på en Redovisningsbyrå. Jag älskar mitt arbete och funderade på att fördjupa mina kunskaper inom ekonomi.  Sagt och gjort, på en termin läste jag in 3 år på gymnasienivå till Ekonom, med stort A i alla ämnen! :)
Nu ht-13 börjar jag min utbildning på Högskolan och skall läsa till Högre Redovisningsekonom. *lycklig*!!

Mitt liv delar jag med min make, våra fyra barn. Vi har dessutom en Chihuahua-flicka; Chanel. ...och en katt som heter Gucci! :)

Jag och maken bygger ett stort vitt hus på 230kvm. Klassik New England-stil, det är den stilen som ligger mig varmt kring hjärtat! Vitt, vitt, vitt med blått, lite grått och en tuch med svart.. det är mina färger. Huset har vi ritat tillsammans och en arkitekt fick färdigställa ritningarna.
Resultatet, delar jag med er här på bloggen, allt eftersom vi blir färdiga. Och färdiga blir vi nog aldrig... ;)

För övrigt älskar jag inredning och design, bygga och inreda vårt hus, trädgård, resor, golf, mat och goda viner, samt ett härligt socialt liv med våra vänner!

Välkommen till mig och Villa Humlebo!