torsdag 8 maj 2008

Husbygget fortskrider...
Tänkte visa lite hur bygget framskrider. Det händer mycket nu...
Vi satsar på de stora killarnas rum först, så att dom blir klara! Dom längtar efter att få flytta in i sina nya, stoora rum!

För tillfället spanar vi på tapeter och färg till deras väggar! Det är väldigt roligt och dom ska få välja helt själva vad dom vill ha! (..nästan...) En sak är klar , att mammas svaghet för New England-stilen får stanna i resten av huset och kommer inte innanför deras dörrar! Hihihi!
Det är bara att kapitullera...! ;0)
I skrivande stund är väggarna färdigklädda och vi har börjat koppla in elen!

7 kommentarer:

Marie sa...

Visst är det härligt när man har kommit så långt att man kan börja kolla på tapeter! Ser fram emot fler bilder framöver!

Mysiga bilder från Haga i tidigare inlägg. Vi bodde i Göteborg under 6 år så i Haga har man strosat omkring mycket och de enorma bullarna har vi naturligtvis ätit några gånger!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Sjöboden sa...

Vad kul att bygga nytt! Själva dras vi med renovering...rum för rum som är hemska måste få sig en omgång. Men vi har paus..du vet plånboken...suck
kram/ C

Sand mellan tårna sa...

Hejsan

Det kan ju ha varit hos dig jag länkade in på shopen och blev kär! Man klickar runt så mycket att man glömmer, iaf jag! Tankspridda tjejn, borde stanna med sand mellan tårna så hon slipper tänka så mycket! hihi

Trevlig helg!
Kram L

Sjöboden sa...

Godmorgon
Angående leksakslådan så är den faktiskt köpt på Coop Forum (för ca en månad sedan 119 kr), ibland har man tur ;-)

Vit Choklad sa...

Ska bli kul att se när det blir klar! Ha en fin vecka! Kram!

Strandviks-Villan sa...

Oj! Jaaa, det har verkligen hänt mycket där! Men jag är glad att inte vi är i det där läget längre... *pust* Ska bli spännande att se fortsättningen!

Vita ljuva tankar sa...

Ohhh vad jag gärna skulle vara i dina kläder just nu...få se sitt hus sakta träda fram...Så kul!!

Dregglade över kycklingen längre ner...:-)

Kram