fredag 12 september 2008

Något sött i helgen...

Eftersom jag driver en stor godisbutik, måste man alltid prova alla nyheter som kommer! Och jag blir inte ledsen för det, jag är en godisråtta av stora mått!! Nu efter sommaren brukar det alltid dyka upp en hel del nyheter, både på lösvikt och stycksaker. Jag säljer generellt inga färdiga påsar hos mig, men en sort har jag dock... Ahlgrens bilar!
Nu kommer dom med två nyheter, dels dom klassiska bilarna i en ny förpackning... i form av en mugg med lock. Perfekt att sätta i drickahållaren i bilen! :0) Min älskling har alltid Ahlgrens bilar med sig när vi tex åker till fjällen, så denna är perfekt för honom!!

En annan nyhet som jag gillade skarpt, är bilar doppade i mjölkchoklad. Mjuka bilar och generöst med mjölkchoklad runt, utan att smaken från bilen försvinner! Mycket gott! Prova själv... ;o)

3 kommentarer:

Vita ljuva tankar sa...

Men åh så gott det lät med chokladdoppade bilar! Det är ett av få godisar som jag inte kan låta bli.
Smart med bilar i burk. Passar till sonen som har drickahållare på bilbarnstolen :-)

Kram

marrimoster sa...

jag älskar oxå godis , ahlgrens bilar är även här en favorit , dom som är doppade i choklad är verkligen goda , häromdagen köpte jag bilar som var doppade i något surt socker - dom var inte goda - men allra godast är nog originalet - färska o mjuka -
föresten har du smakat "vinterkatter"

synne sa...

De där vinterkatterna är mina favoriter. Så goda. Men svåra att få tag i.
Måste prova en burk bilar att ha i bilen....
Perfekt då kan man köpa påse och ha som refill.
Glömde säga att det är första gången jag är här. Såg dig hos Marrimoster.
Jag kikar garanterat in hos dig igen.
Kramen från nabolandet.
Synne.