onsdag 18 februari 2009

En liten olycka...

Igår när jag körde hem från jobbet, hände en liten olycka. Jag satt i de långa bilköerna som vanligt, när jag plötsligt slant med kopplingen (tror jag) och tog ett rejält skutt in i bilen framför. Som tur var hade den bilen dragkrok... men jag fick en liten buckla på min... :o(

Snart kunde vi båda rulla därifrån, och det var då det började... smärtan i magen, som bara blev värre och värre. Jag ringde Östra sjukhuset och de sa åt mig att komma in direkt till spec.förlossningen! Tårarna bara rann och smärtan ville inte riktigt ge sig...

Efter undersökning och ultraljud sa läkaren att allt såg normalt ut och inga tecken på blödningar. Bebisen rörde sig för fullt, så allt verkade vara bra! Fick reda på att min moderkaka sitter ut mot magen, och förmodligen var det framförallt för att jag fått en smäll över den, som det gjorde så ont.

Idag känns det bättre, men är fortfarande lite rädd och orolig.....Ska försöka sova lite nu, sov inget vidare i natt. Kram på er!

3 kommentarer:

Nettan sa...

Usch vad hemskt, förstår din oro =0(... ta det bara lugnt, så ska du se att dessa känslor går över.

Har råkat ut för en liknande incident, ramlade fr, en stol & slog i magen...den smärtan vill jag aldrig känna igen !!!
Skönt & få reda på var det va.

Ta hand om dig..
Kram Nettan

StrandviksVillan sa...

Nej usch, jag ryser!!
I tredje graviditeten fick jag också jätteont i magen plötsligt på jobbet, kunde knappt gå, så jag for på kontroll. Grät så jag nästan inte kunde förklara för läkaren... Men det var inget farligt den gången heller. Man blir ju verkligen så oroligt när sånt händer, men pusta nu ut att det gick så bra ändå!
Stor kram!!

Ludvigsdal sa...

Vad med om precis samma sak i vecka 18 ...blev helt livrädd. Va rädd om dig. kram Anette