måndag 16 augusti 2010

Boråstapeter Garden

God morgon!

I helgen har vi börjat ge våran hall en makeover. Nu tapeter har kommit upp, men det fattades en rulle och den ska jag åka och köpa idag. Tapeten är från Boråstapeter och heter Garden. Mönstret är dirkret och vi valde den i vitt med vit pärlemor.. kan man säga. Det blir ett litet lyft!! =)

detta är inte vår färg, men samma mönster

Nu har vi också bestämt oss för att anpassa hallen efter hur familjen gör... nämligen; hänger jackan på krokar istället för galge.. skorna står på golvet, medan skostället gapar tomt! Så det blir en lång rad med krokar, ca 160cm långt. Och inget skoställ... Till vantar/handskar och mössor kommer det upp en hylla med en korg till varje familjemedlem.
Hallen blir mycket luftigare och vi slipper tjata om att barnen ska hänga sina jackor på galgarna.. och ställa skorna i skostället..... Hur det blir?! Det ska ni få se snart! =)
Ha en bra dag!
Kram Mia

2 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Vilken snygg tapet! Vi har också en som är "vitt i vitt" i trappan till övervåningen.
Aldrig lätt att få det praktiskt i hallen, så där så att det verkligen funkar... Vi har en grovingång där det mesta av våra kläder och skor finns och där är alltid kaos, suck! Idag vet jag precis hur jag borde planerat rummet, men nu är det inte möjligt längre att ändra på. Nåja, barnen blir ju större och duktigare med tiden ;)

Lilla Kullan ♥ sa...

Den tapeten kan jag tänka mig blir snygg. Kram Stina