måndag 2 augusti 2010

min hemlighet

Det här inlägget tillängnar jag mig själv och min älskade familj!

Jag har tyvärr fallit för frestelsen och halkat in på gamla vanor.. riktigt dåliga sådana! Jag började röka igen för en tid sedan. Ja, jag vet... urkasst!! Men det är min svaghet när pressen på mig blir lite för stor.
Nu har jag ändå bestämt mig för att ge det ett nytt försök (jag var rökfri i 1½ år!), ett seriös försök när vardagen kommer in i sitt vanliga lunk.
För att motivera mig själv funderar jag på vad vinsten kan vara. (förutom alla hälsovinster för mig och min familj, omgivning, ekonomi mm.) För pengarna vill jag nämligen spendera på något annat! =)
En extra motivationshöjare kan ju vara att berätta om det här på bloggen och kanske få några hejjarop i från er kära läsare! Stöttning är ju alltid skönt!

Men det som kanske kan vara en morot för mig är;


Kram Mia!

3 kommentarer:

CC sa...

JAG ÄR DEN FÖRSTA SOM HEJAR PÅ DIG!
RÖKA PASSAR INTE FINA FLICKOR! LÄGG ALLA PENGARNA I EN BURK SOM DU VANLIGTVIS LÄGGER PÅ CIGG. NÄR DU SEDAN TÖMMER DEN EN GÅNG I MÅNADEN SÅ KÖPER DU NÅGOT FINT TILL DIG SJÄLV ELLER DINA BARN. VAR GÅNG DU SER DEN SAKEN SÅ KÄNNER DU DIG STOLT! OCH EN DAG KAN DU INTE FATTA ATT DU FÖLL FÖR DET IGEN.
KRAM CC

Birgitta sa...

Jag håller helt o fullt med sign.CC. Marie jag o pappa skulle bli jätteglada om du kan sluta röka igen och för alltid. Jag tror absolut att du klarar det, brukar DU inte klara det mesta du tänker göra, eller hur? Du klarar detta med ! Puss o kram Mamma

StrandviksVillan sa...

Hejahejaheja!!!
Visst ska du satsa hårt nu, med dom där lockmorötterna! Om du har klarat det tidigare så gör du det igen.
Lycka till! kram!