fredag 20 augusti 2010

socker, socker, socker....


Vet ni vad! Idag var jag hos tandläkaren, för första gången på många år! (mmhm..)
Hon frågade mig om det ingår mycket socker i min kost! Och jag svarade lite svävande... tjaa... jag driver en godisbutik sen 6 år tillbaka....!

Och visst är det så, det mår varken tänder eller kroppen bra av. Jag är väldigt dålig på att ta med mig lunchlåda dessutom och mellanmål, det finns inte. Och vad gör man då.. jo, antingen tar man en cigarett till (inte heller bra för tänder och tandkött), eller så tar man lite godis för att dämpa hungern! Så kass är jag!! Jag äter ofta för lite... och med alldeles för lång tid emellan, kan bli ca 12 timmar emellan när jag jobbar. *suck!*

Let´s face it! That´s the truth!!

Men nu ska det bli bot och bättring, annars lär hon vilja ha mycket pengar av mig framöver!!! Så i morse gjorde jag slag i saken och gick äntligen med i gi-viktkoll.se! Och cigaretterna... ja det kommer det med.

Hej, jag heter Mia och jag är sockerberoende!

Ha en skön fredag!
Kram Mia

5 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ sa...

Ja, men det är ju bra om man kan förbättra sig med vissa saker. Fler skulle nog behöva medge att de skulle behöva sluta med onyttigheter.

Om du lägger mig i din favoriter, som länk, så brukar det gå bra att gå in där och logga in istället för att gå via mailet.

Kramis Stina

Villa Humlebo sa...

Jag har dig redan på favoriter, men fick nekad åtkomst med mitt google-konto, nu när jag provade igen... ?!

Kram Mia

room of karma sa...

Hej jag heter CC och jag är sockerberoende! Men min branch är rikigt bra för mina tänder! Love & lycka till!

mitt skärgårdsliv sa...

En till som är sockerberoende fast jag inte jobbar bland godis ;) men det liksom slinker ner ändå! Lycka till! Ha en trevlig helg!

StrandviksVillan sa...

Jag med!!
De dagar jag jobbar 13-21 äter jag nästan aldrig nån lunch innan, slarvigt ja... Sen är man vrålhungrig tiotiden på kvällen, då man absolut inte borde stoppa i sig nåt :(
Det går ju så snabbt att slänga i sig en chokladbit när man har bråttom :P
Lycka till!!