tisdag 7 december 2010

Vita Drömmar

Hej mitt vinterland...

Visst är det underbart vackert ute!? Jag älskar att det är så mycket snö! Önskar bara att de kunde hinna ploga undan vägarna lite snabbare.. Men vi har bra vinterdäck så jag tar mig fram ändå! :)

Idag har jag hämtat ett paket på posten, från ljuvliga; Julias vita drömmar!
Detta är en webbutik jag gärna återkommer till. Jag följde hennes blogg ett bra tag innan hon öppnade webbutiken, och jag kan ärligt säga att det finns myyycket jag skulle vilja klicka hem där! ;)

Till lilla prinsessan köpte jag denna söta lilla nattlampa:
En vacker månadsbild från en av mina favoritförfattare/illustratörer Elsa Beskow. Jag samlar faktiskt på hennes böcker och har gjort sen innan jag fick barnen... ännu saknas det dock några. När jag målar barnmöbler, målar jag gärna motiv från Elsa Beskow.
Sist men inte minst; Sopborstsetet från Iris Hantverk!
Jag har velat köpa detta sen något år tillbaka, men det har aldrig blivit av. Men nu pryder det sin plats i köket och används flitigt redan! Jag har ju en liten dam här hemma som gärna slänger ner både det ena och det andra på golvet när hon äter... inte ens katten går säker..! ;)

Visste ni att  över hundra år har synskadade på Iris Hantverk tillverkat borstar enligt gammal svensk hantverkstradition. Än idag dras varje borste för hand. Bruksföremål tillverkade av naturmaterial som med rätt skötsel åldras vackert.

Ha en fortsatt trevlig tisdag! Ikväll ska vi julpyssla lite med barnen... =)

Kram Mia
Inga kommentarer: