söndag 20 februari 2011

EriksbergHallå söndag!

Idag har vi haft en lugn mysig dag!
Vi startade med en tur ner till Göteborg, lite shopping, sen åkte vi ut till Eriksberg. Mina föräldrar bor där i en jättefin lägenhet, alldeles vid vattnet och med världens finaste innergård.

Solen sken och vi promenerade lite längs kajpromenaden, bort till Sannegårdshamnen. Folk satt på isen och pimplade.. några åkte skridskor och andra promenerade bara på isen. Mina barn gick nyfiket fram och kikade om någon fått napp... =)

Sen får jag syn på en "flane" som står och hoppar på isen... en vuxen karl! ...och jag tänker för mig själv, vad gör han?? Ska han testa om isen spricker...?! ;) ..hopp, hopp... plask!! ja, tänk, det gjorde den... hihihi...! Nä, tjock är den nog så det räcker. Men själv har jag stor respekt för isar.. och jag skulle ALDRIG få för mig att ställa mig och hoppa på den!!


En vacker dag... OM vi säljer huset och vill flytta tillbaka till storstaden och lägenhet, är det ingen tvekan om vart vi vill bo, Eriksberg, nära vattnet! ♥

Ha en skön söndagkväll!
Kram Mia

1 kommentar:

Birgitta sa...

Hejsan gumman, ja visst är det fantastiskt här i Eriksberg. Oavsett årstid tycker vi i alla fall. Ingen skulle bli gladare än pappa o jag om ni flyttade hit o kom lite närmare oss o dina bröder. Puss o kram Mamma