torsdag 17 mars 2011

På Mia´s fötter i vår!


Hej du sköna!

Hoppas du sovit bättre än jag! Jag har vaknat huuur många gånger som helst inatt.. tankar som far runt i huvudet, så jag blir helt snurrig. Det är lite mycket just nu..!
Man kan väl säga att jag var inte på mitt soligaste humör i morse!! Och för att toppa det, är det dag nr.2 utan nicotinplåster... ni som slutat röka vet vad jag menar, eller hur..! ;)

Eftersom jag har världens bästa make, som sa åt mig och köpa mig något fint, och försöka att inte tänka på allt en liten stund!  *kärlek!!*
Tog jag honom på orden och drog en repa i stan, innan jag åkte till jobbet... =)

Resultatet ser ni här... Lycklig som bara den ringde jag upp maken och berättade om mitt köp! Tack för att du är min, älskling! Puss!!


Dessa uuuuursnygga Ralph Lauren sneakers ska jag ha nu till våren! Dom är lite bredare än Converse, så dom passar perfekt till mina fötter. Lyckades norpa sista paret, i min storlek! =)
 *kärlek vid första ögonkastet*

Sköt om er!
Kram Mia

5 kommentarer:

Anonym sa...

Va duktig du är med rökstoppet! Snygga skor! Du fixar att sluta! Go Girl!

Villa Humlebo sa...

Tack!
Jag kämpar på.. ;)

Anonym sa...

Hej

Var hittar man ralph lauren skor?? Jag letar som en galning! SNälla tipsa mig. Jag bor visserligen i närheten av Gbg och vet ej var du bor. Mvh Jessica

My Secret Rooms sa...

SNYGGA skor! :-)
Vad kostade de? Vill ha!

Villa Humlebo sa...

Hej!
Skorna finns bla. på Nallen i Göteborg och vissa Scorett har dom också. Priset ligger på samma som för Converse, ca 699kr!
Så hellre RL än Converse för mig!! ;)

Kram Mia