onsdag 7 mars 2012

Back on track!!

Hej mina vänner!Jag har bloggat på min andra blogg ett tag nu, men jag måste ändå säga att det är här jag hör hemma! Jag kände att jag tappade min stil och allt blev så ytligt. Det är ju inte jag
Jag älskar vårt hus, inredning, renovering, utbyggnad av huset. new england-stilen och detta vet ju ni som förljt mig här på Villa Humlebo tidigare... 
Mitt liv handlar inte bara om shopping, även om jag tycker att det självklart är väldigt roligt! Men jag slösar inte... och försöker heller inte vara något jag inte är. Jag skulle aldrig köpa en kopia bara för att det ska se bra ut.. då är jag hellre utan.


Så åter till den vanliga Mia/Marie, som älskar inredning!! Jag sätter gärna guldkant på tillvaron, för det får mig att må bra. Lite färska räkor, aioli och mineralvatten på en klippa vid havet, eller hemma vid bordet, kan vara nog så lyxigt ibland! 


Så Varmt Välkomna tillbaka till mig, och Villa Humlebo! 

Kram Marie

2 kommentarer:

mrs Sessan sa...

Känner igen det där med att tappa bort sig i bloggandet.

Ibland kunde jag önskat jag hade en annan blogg att flykta till där jag kunde skriva mera från djupet. För jag som du är heller inte bara upptagen av shopping, men ibland blir det nästan seende ut så i bloggen.
Dock är det så jag väljer att det skall se ut utåt i balansen att vara personlig men inte privat i bloggandet.

Jag gillade speciellt detta du skrev
"Men jag slösar inte... och försöker heller inte vara något jag inte är. Jag skulle aldrig köpa en kopia bara för att det ska se bra ut.. då är jag hellre utan."

Jag hade kunnat skriva exakt likadant om mig själv!!

Less is more & kvalite framför kvantitet ;)

Lycka till i blooggandet

Villa Humlebo sa...

Tack!!

Dina ord värmer väldigt mycket!
Jag förstår dig precis. :)

Less is more.. så sant, så sant!

Kram