fredag 27 april 2012

Vitsippor i Slottsparken!
Vi har börjat en ny god vana här hemma, att ta en uppfriskande promenad efter middagen. Det är välbehövligt, både för oss som blir lite piggare och självklart även för hundarna!

Härom dagen åkte vi till Gräfsnäs Slottspark, som ligger en bit utanför Alingsås. Där är det vitsippstider nu... hela parken är täckt av vitsippor!! Helt magiskt fint! Ett litet tips om ni bor på hyfsat avstånd!

Framför mig har jag fem dagar ledigt och det är mycket som står på agendan..! Idag skall jag till min vackra väninna Kickan på lunch. Barnen får leka och vi har alltid mycket att prata om! :) Det ser jag väldigt mycket fram emot.. det var ett litet tag sedan nu.

Imorgon är det hundutställning på Brukshundklubben och jag skall dit utan mina hundar, då jag skall vara domarsekreterare vid en av ringarna. Det skall bli spännande... det var många år sedan sist!
Några väninnor ska ställa ut sina chihuahua, så det ska bli kul!!

Ha nu en härlig fredag och Sköt om dig!!


Kram Marie


3 kommentarer:

Hildas hem - Sofia sa...

Men så kul att vi nästan är "grannar" :)
Slottsparken är ju underbar. Jag bor ju bara ett par km därifrån men har ännu inte varit där och tittat på årets vitsippor men det kommer vi att göra nu i helgen. Det är så ljuvligt!

Jag önskar dig en fin dag!

Coquina sa...

Hooohoo! Kika in på din mail =)

Sjöboden sa...

Vad vackert det ser ut. Älskar vitsippor!

kram Caroline