måndag 26 maj 2008

Min lediga måndag!


På måndagar är butiken stängd, vilket är ganska skönt. Det är skönt att ha en ledig vardag i veckan, men vanligtvis är alla måndagar fullbokade med läkarbesök, BVC, revisorbesök eller liknande... Idag hade jag bara ett läkarbesök inbokat kl. 16.00! Åh, så skönt!!

Men som ni förstår är jag ju inte sysslolös för det. Tvättmaskinen har surrat hela dagen och det är ju underbart att kunna hänga ut tvätten på tork. Det älskar jag!!

Medan jag tvättar har jag samtidigt kvistlackat och grundmålat lite av innertaket.... Det går ganska fort, och med riktigt bra grundfärg täcker det väldigt bra!

Nu ikväll har jag hunnit klippa gräset, vattna i grönsakslandet, hoppat studsmatta med barnen och ha vattenkrig.... Herreguuud!!! Det känns att man börjar bli gammal! ;0)


Nu väntar lite slötittande på TV och min sedvanliga bloggrunda...

Sov gott sedan!

3 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

Gokväll!

Tygerna med stjärnor kommer från stoff & stil (webben) och det randiga & vita från IKEA, det randiga heter Berta och är i sommarkollektionen...typ.

Receptet kommer inte från boken, det var så lustigt att jag stog och fotade och bakade, och till kaffet fick jag boken! hihi... den pajen är sååå god, för den är inte som vanlig smulpaj, utan det är mer som en sockerkakssmet med cocos som man brer över rabarberna... sååå mumsig!

Nu skall jag också ut på bloggrunda och sedan sussa!

Kram L

Sjöboden sa...

Duktiga du, vad flitig du är ;-)
kramar C

Villa Humlebo sa...

Tack!!
Ska kolla in den webbutiken genast!

Man försöker ju hinna med allt som behövs göras! ;o)
Vi föräldrar är ju aldrig syssliolösa, men vem vill vara det?!
Kram på er!