onsdag 21 maj 2008

Ordning & RedaJag älskar att planera, organisera, skriva "att göra-listor", matplanera.... mm. Utan min kalender fungerar jag inte. Den är mitt bärbara minne ;0) Missar jag något, är det för att jag inte skrivit ner det... eller ännu värre, glömt titta i kalendern.


Men en ny favorit har kommit till min kännedom... flera av er har säkert sett den och kanske rent av har den! Det jag menar är "min personliga almanacka"! Jag ska designa min egen inför 2009. Vill egentligen byta redan nu, bara för att jag blev kär i hela idén!! Att designa sin egen almanacka efter mina behov. Man kan gå in på deras hemsida och snickra ihop en själv, utan att klicka hem den om man inte vill.... (lite svårt att låta bli ....;o) )


5 kommentarer:

LisaMattias sa...

En sån har jag - råååååsa såklart... *ler*

Kan verkligen rekommendera sidan, bra och snabb service!

Kram från Lisa

Vita ljuva tankar sa...

Så kul att göra sin egen almanacka! Ska kika in där genast! :-)

Kram

Sjöboden sa...

Det var ju smart!
Fina bilder i förra inlägget. Trifft är så fint, undrar om man kan ha det i trädgården?
kramar C

All Things Blue sa...

Det må jeg prøve! I øvrigt, sikke en fantastisk kage i din sidebar. Mmmm - min søde tand længes! Jeg sætter lige et link til dig på min side. Håber det er OK?

Strandviks-Villan sa...

Skulle gärna ha kalendern och ett familjesmycke också!
Väntar på att få se ditt kök - så kul för dig att få nytt och fräscht!
Svar: har köpt min klocka i Finland, men googlade och hittade en liknande här: http://www.designdirekt.se/proddet.asp?grp=Lite%20av%20varje