fredag 22 augusti 2008

Höstlikt...


Nu känner man att hösten är i antågande.. och jag gillar det faktiskt! Imorgon ska jag ut i skogen på kantarelljakt. Tänkte göra Svampgratinerad kyckling med pasta till och sallad. Det är supergott och enkelt att göra!

Jag utgår ifrån en färdiggrillad kyckling. Bena ur den och grovhacka kycklingköttet, lägg i en ugnsfast form. Gör en god svampstuvning på valfri svamp med lite charlottenlök i och en nypa paprikapulver. Bred ut över kycklingen och toppa med riven ost. Gratinera i ugnen i 200 grader i 15-20 min. Servera med pasta och en fräsch sallad!


Smaklig måltid! Och ha en trevlig helg!

7 kommentarer:

Sjöboden sa...

MMMmmm låter kalas!
Nej har inte hört talas om Skärgårdsliv... får leta efter den.
Din vinst är snart på väg.... ska skicka den det första jag gör på måndag. Har haft fullt upp med en möhippa som jag anordnat helt själv (galet mycket jobb! kommer aldrig göra om!!). Den ska vara imorgon så sedan ska jag ta hand om bloggen....!

ha en skön helg

sygryn sa...

Åh, vad gott! Måste prova! Fin blogg!

StrandviksVillan sa...

Tack för tipset, det lät verkligen gott! Nya maträtter vill man ju gärna ha då och då...

Smineset sa...

Nam! Det hørtes godt ut! Da er det bare å gå ut på soppjakt. Mulig jakten fører meg rett il dagligvarehandelen, men det smaker godt med kantarell derfra også :-)

mitt skärgårdsliv sa...

Hejsan, det där låter väldigt gott måste pröva på det =) först borde man ju ta en tur till kantarellskogen! Ha en bra dag!

Ingunn sa...

sopp er jo så godt!!!Lykke til!!!

IKT i min vardag sa...

Jag har precis ätit middag...men nu blev jag sugen på mat igen ;-) Det lät urgott!

Kram