måndag 1 september 2008

Lite tyst på bloggen...!


Som ni märker är det lite tyst på bloggen emellanåt... jag beklagar detta, men det beror helt enkelt på att vi harr så himla mycket att göra med bygget och huset!


Nu i helgen var vi tvungna att försöka göra en del i köket... Delar av köket har stått ute i det som ska bli vardagsrum, och nu står det i vägen! Så det som står på tur är att montera färdigt köket... I lördags hämtade vi ny kyl och frys, från Miele. Vi har sedan länge bestämt oss för de vita skåpen med lite rundade handtag i "rostfritt", men när vi kom och skulle köpa dom hade modellen utgått och istället hade det kommit en ny modell med vita, kantiga handtag. Inte alls lika snyggt tyckte jag!! Som tur var fick vi köpa demo-exen av butiken!! Annars vet jag inte vad vi hade valt... vi har bara Miele på våra maskiner, tom. dammsugaren...! hihihi....
Miele är inte det billigaste på marknaden, men enligt vår erfarenhet, det bästa..!!
Min älskling är tillbaka på jobbet, vilket gör att vi hinner aldrig färdigställa vad vi påbörjat under helgen. Så skulle ni se vårat hus nu, hade ni nog svimmat!! :0) Det råder fullständigt byggkaos i varenda vrå!4 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Lykke til med alle prosjekter!!Stor klem!

Sjöboden sa...

Hu! Det låter allt lite jobbigt :-)
Bara undrar om paketet kommit fram?? Hoppas det.

kram C

Vita ljuva tankar sa...

Tänk vad fint det kommer at bli!
Dina tårtor är så läckra!:-)

Kram

♥ Fyra årstider sa...

Lycka till med bygget, ser ut som ni har en del att göra.
Kram Lotta