onsdag 8 oktober 2008

Säkerheten är viktig!Jag tror att många av oss inte alltid tänker på säkerhet, när det gäller våra hem. När barnen är små är vi nog generellt väldigt duktiga på att tänka på barnens säkerhet. Med allt vad det innebär!

Men när det kommer till våra hus... Ni kanske är som jag.. har en brandvarnare, jag vet att man egentligen ska ha en i varje rum, men...tja, jag vet inte varför.

Har ni någon brandsläckare hemma?? Jag har faktiskt två nu. Den första tog mannen med sig hem och den står mitt i bygget. Och för någon vecka sen köpte jag en till på Mio Möbler! Jag prioriterar inte brandskydd till mitt hem, det finns ju så mycket annat roligt att shoppa till hemmet!! ;o) Men nu har jag tänkt om! Och härom dagen sprang jag in på Mio och fick syn på pulversläckare i snygg design. Den fanns i vit och i svart. Tidigare har vi letat efter släckare i krom, men det är svårt att få tag på... men nu fick en vit följa med mig hem och den ska vi hänga i hallen. Priset var 760kr. Inte gratis, men en billig livförsäkring. Tror nog att jag ska köpa en till, så att jag kan hänga den i den andra hallen också.

Sen har jag sett ett brandskyddspaket på Stgeorge.se i snygg design som jag skulle kunna tänka mig att köpa!

1 kommentar:

hemmafru sa...

Tjo vännen. Allt väl? Skall ner till mio i veckan och köpa brandsläckare! Har tippsat om din goa sida hos mig. Du vet. Syns man inte finns man inte!
Love CC