måndag 3 november 2008

BLOSSA 08


Idag släpps årets Blossa-glögg!! Det gäller nog att vara ute i god tid om man ska få tag på någon! I år har glöggen fått smak av blåbär och ton av kryddnejlika... Priset är 79kr för en flaska.

Dessvärre kan jag inte njuta av glögg som ni andra gör, jag är allergisk mot det. Normalt tar jag tabletter innan jag ska dricka något, men just glögg klarar jag inte ändå! :o( Har åkt ambulans med blåljus mer än en gång, så för min gäller helt alkoholfri glögg!


Däremot ska vi ta med oss några flaskor glögg, Blossa 08 till damerna, som vi ska träffa i Birmingham om två veckor. Då är vi med och ställer ut på Cake International i Birmingham!

Mer om det senare... ;o)

5 kommentarer:

Sjöboden sa...

Tack för att du sa det, hade ingen koll. Ja man måste vara snabb, för de tar slut med en gång! Synd att du inte kan dricka.

GUUUD vad spännande med utställning i england!! Lycka till!!

kram C

Vita ljuva tankar sa...

Gillar du te så ska du testa glöggte, värmer lika gott som glögg.
Jag dricker måttligt med glögg, men vill hemskt gärna prova årets glögg. Få r se om någon bjuder mig på den :)

Kram

hemmafru sa...

Tjo bella

Ett gott tips till denna glöggen fann jag på choklad och delikatess mässan förra helgen. Chokladbutiken flickorna kanold har tagit fram en chokladprallin som är fyld med årets glögg från Blossa. Butiken ligger på Vallgatan i Göteborg för dom som inte vet. Den var ljuvlig vill jag sprida till er alla.
Ha en trevlig dag.
Tjo vänner:)

StrandviksVillan sa...

Hej där! Hur mår du och magen? Bara bra hoppas jag!
Angående förra inlägget, där vi bodde tidigare var det ofta 16 grader då vi kom hem från jobbet. Då gällde det att snabbt göra upp i vedpannan! Sen vi flyttat kunde jag ofta tänka "åh nej, jag har ju glömt att göra upp eld"
Ha en VARM och skön helg!

mitt skärgårdsliv sa...

Vill bara tala om att du har en sak att hämta inne hos mig.
Trevlig helg!!