söndag 24 oktober 2010

Sköna Söndag!

Hej alla söta!

Idag har jag verkligen mjukstartat. Kärleken stängde precis ytterdörren för att köra mellanprinsen till fotbollsträningen, när jag steg ur sängen. Jag fastnade med en bok igår kväll och kom inte i säng förrän kl. 01,00 inatt! En pocket som heter "Elsas mode", en bok om en modebloggare.... =)Medan kärleken slipar på loppisfynd nr. 2, ska jag färdigstryka den första. Idag blir det en mysdag med allmänt pyssel här hemma. Tvättmaskinen surrar och jag sätter mig ner med en kopp kaffe och filar på inlägg till bloggen.. =) Och lilla sessan sover sött i sin säng. *kärlek*


Ikväll blir det en promenad på Lights in Alingsås, när mörkret har lagt sig.. Ett riktigt mysigt evenemang som lyser upp olika platser i småstaden. Ljusdesigner från olika länder ljussätter de olika platserna och det hela pågår under oktober månad! Väl värt ett besök!!

Igår provade familjen en nyhet i kakhyllan, som är på tillfälligt besök; Ballerina Pepparkaka! Betyg 4 av 5 från la familia! =) Ha en mysig söndagkväll med gott tea, en skön filt över fötterna och en bra film i DVDn... =)
Kram Mia

2 kommentarer:

Limetwig sa...

Mmmm ja visst är de goda...
Ha det bäst! Åse

Birgitta sa...

Hej Marie! Jo tack, kakorna var jättegoda och så var middagen också. Den var supergod!!! Puss o Kram Mamma