onsdag 26 januari 2011

Flytten som kom av sig..Tänk vad velig man kan bli ibland... Efter jag pratat med min väninna om bloggen, så bestämde jag mig för att stanna kvar här, med Villa Humlebo.
Jag kan ju alltid ta och försöka fräscha upp denna lite, eller hur!? Flytten blir inte av utan ni får fortsätta följa mig här.

Januari är en tuff månad då mycket ska klaffa.. och just nu känner jag att jag inte riktigt har grepp om det hela. Närmaste tiden kommer jag ha fullt upp med många projekt som måste bli klara.. både privat och med företaget.
Knappt har jag hunnit städa undan julen, innan det är dags att planera och beställa inför påsken. Påsken är den absolut största helgen i min branch... =)

Nä, nu måste jag fortsätta här..! Lite lunch skulle jag behöva med.. ;)
Ses snart!
Kram Mia

5 kommentarer:

Room of karma sa...

Bra! Det gillar jag.
Härliga villa Humlebo lever kvar!
Kram CC

Room of karma sa...

& glöm inte att bara besök de härlga & varma bloggarna som ger dig inspiration till livet. Och hoppa över de tråkiga bloggarna som bara letar tittarsiffror för att få fler sponsrade Chill Norway kläder & Odd molly bla..... Som dessutom skriver tråkiga saker på andras bloggar som anonym. Jag gillar din personliga och varma blogg:)
Jag vet hur det är ibland så tröttnar jag helt på blogg världen också. Det är tråkigt när ingen skriver någon kommentar hos en och det har gått flera dagar osv.
Men sedan helt plöttsligt så skriver någon och att blir jätte kul igen. Så nu skriver jag kommentar nummer 2 till dig. Hoppas det värmer dig!
kram & kärlek CC

Villa Humlebo sa...

Åh, bästa C!! Ja, det värmer faktiskt väldigt mycket. För det är så som du säger.. att få kommentarer är en del av glädjen med att blogga; ett "bevis" på att någon faktiskt läser bloggen!
Man hoppas ju kunna ge lite inspiration ialla fall.. Jag ska faktiskt också bli bättre på att kommentera hos de bloggar jag alltid läser!
Love U ♥
Kram Mia

mitt skärgårdsliv sa...

Men så roligt gamla bloggen lever kvar :) Då kikar jag in här i fortsättningen igen :) Ha det bra!

Birgitta sa...

Hej hej gumman. Vad nyfiken jag blir på alla dina projekt som du håller på med, undrar bara vad du tänker göra? Kram Mamma