lördag 24 mars 2012

Mamma Lyx!!
Äntligen fick jag gjort slag i saken och ta mig till frisören!
Jag har under alla år jag bott här i småstaden (10år), åkt ner till Göteborg och fixat håret. Jag har en väldigt duktig frisör tillika väninna, där nere. Men det är ju lite omständigt att passa in en tid, när jag kan vara iväg några timmar, som det alltid tar. 


Nu bokade jag en tid på småstadens absolut fräschaste salong. Frisörstugan No. 19, som ligger på Kungsgatan här i Alingsås. 


Och jag måste säga, att det var den absolut bästa salong jag varit på!!
 En värdinna såg till att jag fick en rykande het cappuccino, medan jag väntade. Min frisör var superduktig, en ung tjej.
Men helt såld blev jag när jag visas in i shamponeringen, det hörs fågelkvitter och vågor som sköljer upp mot klipporna ur högtalarna, allt är lugnt och tyst... Hon ber mig slå mig ner och sedan frågar hon om jag vill ha massage, medan hon tvättar håret. *wow!!* 
Stolen hissas upp och till liggläge.. sedan börjar den ljuvligaste massage från nacke till svanskota... Åååhhh, så skönt det var!! Som grädde på moset masserar hon min hårbotten under en fem minuter välgörande inpackning! (Garanterat utbildad på detta!) Mmmm... ni kan tänka er att jag rös av välbehag! 


Det var nog det bästa jag varit med om! Och det övertygade mig om att det är hit jag skall gå!! Så min frisör heter Sandra och arbetar på No. 19, i Alingsås!!


Ha en fin lördag!!


Kram Marie


1 kommentar:

mrs Sessan sa...

Super duper SNYGGT!!!

Kram & Glad Påsk