fredag 14 september 2012

Vårt Vardagsrum!

Stora prinsen och liten prinsessa! *syskonkärlek*

Äntligen fredag!! Denna helgen har jag verkligen sett fram emot! Jag har varit riktigt krasslig under veckan, och det är sällan jag blir sjuk.. Men när det händer blir jag det med besked! :(
Maken har jobbat väldigt mycket denna veckan, och har inte kommit hem förrän långt efter vi andra somnat. Så nu ser jag fram emot helgen, då vi kan hitta på lite roliga saker, och framför allt, prata lite med varandra!
Lite nytt i vardagsrummet har det också blivit, men jag är inte klar där, så jag bjuder på lite bilder av blandad kvalité, då vissa kort är tagna på kvällen... Välkommen in i vardagsrummet!


Nu ska vi göra oss i ordning för att handla lite gott till ikväll. Stora sonen kommer hem från storstaden, där han läser.. vilket jag längtar efter väldigt mycket!! Det är lite tomt utan honom på veckorna.
Han trivs väldigt bra där nere, och han bor ju hos mina föräldrar mitt i stan, bara 5 minuter från skolan. Det kan ju inte bli bättre! Så nu vill jag laga något gott, och en smarrig dessert på det!

Ha en fin fredag och trevlig helg!!


Kram Marie

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej du! Jättefina bilder Marie, som hämtade ur ett inredningsreportage!!..<3<3<3 Kram Mamma

Skattelyckan sa...

Visst är det härligt när helgen kommer och familjen kan samla ihop sig lite. Särskilt när man har ett så fint vardagsrum!!! Kul att storprinsen trivs med studielivet. Ha det så gott vännen.