torsdag 8 november 2012

Really, really BAD Hair-day!!

Ja, herrejösses!!
I morse tänkte jag att det var dags för en liten förändring... och då menade jag liten!
Som ni kanske sett på bilder tidigare är jag rätt ljus, dvs blonderat en hel del ljusa slingor, som i sin tur blekts ytterligare av solen under sommaren.

när jag lämnat barnen och skulle svänga förbi mataffären, innan det var dags att plugga, fick jag mitt lilla infall. Jag tittade mig i spegeln, och tyckte att jag såg rätt trist ut i håret... så jag köpte färg i affären... lite som den färgen jag har i botten. Den här...Efter frukosten, sätter jag i färgen, väntar 30 minuter som man ska, tvättar ur, torkar och ska se resultatet.... hmmm... nä, jag får titta i dagsljus, för det ser liiiiite konstigt ut. Nä... inte bättre där.. Efter att kollat i de speglar och olika ljussken jag kan hitta, ringer jag mannen och säger att jag är i behov av ett ur-AKUT besök hos frisören, så var är mitt visakort!?

Min käre make (som by the way inte ska få middag på en vecka) höll på att skratta ihjäl sig! Kortet ligger i bilen, så jag överväger att ta på mig kepsen, men struntar i det. Så illa är det nog inte... Jag ringer upp min frisör, som turligt nog lovar att hjälpa mig direkt.
Efter att fyra (!!?) olika frisörer tittat på mitt hår, bestämmer de sig för hur de ska gå till väga för att bli av med den... GRÖNA, MOSSGRÖNA...!!!?! färgen skrider de till verket.

Nästan fyra!! timmar senare är håret bättre än någonsin... snygg lagom färg och nyklippt! Härmed LOVAR jag att ALDRIG någonsin göra något liknande igen!! Häpp!

Näää... glöm att ni får se någon före-bild!! Men resultatet i konstigt ljus ser ni här! :)Kram Marie

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Hahaha!...Du e la rolig Marie!!...Puss o kram Mamma <3

Victoria sa...

Jag gjorde samma sak en gång och håret blev Pippi orange, jag är blond i vanliga fall:) så inte vad jag tänkt mig...
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se