tisdag 19 februari 2013

Just Dance!!


I 18 månader har jag haft ett gymkort som legat och bränt i min plånbok. För några år sedan älskade jag att träna, vilket jag i och för sig gör fortfarande, men då tränade jag 4-5 dagar i veckan!
Även min man tränade mycket, betydligt mer än mig... och sen kom det två underbara barn till, och resten förstår ni nog. ;)
Jag försökte börja träna, men jag trivdes inte riktigt på detta gymmet. Och jag kände mig inte bekväm framför de stora speglarna längre. De har aldrig stört mig förr, men då var det inte samma spegelbild jag såg, som den jag ser nu!

Kanske blir det ett nytt gymkort sen, på mitt gamla gym!? Men till och börja med tränar jag genom Powerwalks, simma har jag tänkt att göra... Och det nya; jag spelar Just Dance 4 på vårt Nintendo wii! Såå jäkla roligt! Det är relativt nyinköpt, men där kommer jag nog lägga ganska mycket tid! :)

Ni missade väl inte Tv4, nyhetsmorgons Harlem Shake! Hahaha!!! Så jäkla roligt!Men denna Harlem Shake är bara bäst!! Kolla tjejerna i bakgrunden! hihi.....Nu blir det soffhäng!


Kram Marie

Inga kommentarer: