tisdag 23 november 2010

Shoppingweekend!


God middag alla söta!

Just nu har jag lunchrast på jobbet och passar då på att kika in här! Jag har fullt upp med att fixa inför julen här i butiken.. jag hade tänkt sätta upp alla girlanger och annat julpynt. Och så ska hela julsortimentet fram nu. Jag har faktiskt börjat lite grann, men nu börjar det bli bråttom... Typiskt är då att några julleveranser är lite försenade, så jag kommer få fortsätta med det efter helgen!Imorgon jobbar jag halv dag, sen ska det sista packas och göras klart inför vår shoppingweekend till Birmingham. Jag har faktiskt inte börjat packa ännu... och det börjar bli lite panik! Kläder ska tvättas till hela familjen.. och så måste jag leta fram våra pass! Hmm... Kanske ska låta vikarien jobba hela dagen imorgon istället!? Känns som att det kommer bli lite väl stressigt annars...

Imorgon kommer jag troligtvis inte göra något inlägg här, utan förbereda allt jag kan istället inför resan. På återseende nästa vecka, då kommer jag bjuda på lite bilder från helgen! =)

Därmed vill jag önka er alla en supermysig helg och en trevlig Första Advent!!

Många kramar Mia!

4 kommentarer:

linda sa...

Åh jag vill ha jul! =)
Vad önskar du dig i julklapp?

Inspiration i vitt sa...

men så kul att åka på en liten resa, hoppas du får mycket roligt. Ha en underbar advent.
Kram/Ingela.

Villa Humlebo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Villa Humlebo sa...

Välkomna till min blogg!

Linda: Jag älskar shopping och med tanke på att jag precis varit i England och gjort some heavy shopping, vet jag inte riktigt vad jag önskar mig i julklapp... Vad önskar du dig??

Ingela: Tack detsamma! Hoppas du hade en fin advent!! =)

Kram Mia